...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

Tijdschrift abonnement vrouwen

10x Must-Read tijdschrift abonnement voor Vrouwen

Als je een vrouw bent die van lezen houdt, dan ben je vast geïnteresseerd in een tijdschrift abonnement die past bij jouw interesses. In deze blog hebben we een overzichtelijke lijst samengesteld van de 10 must-read magazines voor vrouwen. Ga er lekker voor zitten en ontdek welke bladen jij niet wilt missen! Een leuk gemaakt? Kijk dan op onze websites om te zien uit welke leuke welkomstcadeau’s je kan kiezen, wanneer je een abonnement neemt.

Vogue – Mode magzine

Een must-read tijdschrift voor mode-gekke vrouwen. Vogue biedt een perfecte samenstelling van de laatste trends, interviews van belangrijke modeontwerpers, en de geschiedenis van mode.

Cosmopolitan – Lifestyle tijdschrift abonnement

Het ultieme tijdschrift voor de moderne, onafhankelijke vrouw. Cosmopolitan behandelt onderwerpen zoals relatie advies, beauty tips, fashion trends, en carrièreontwikkeling. Bekijk hier de Cosmopolitan abonnement met cadeau deals.

tijdschrift abonnement

Marie Claire – Gezondheid en Beauty tijdschrift

Een uitstekend tijdschrift voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in beauty en gezondheid. Marie Claire biedt een mix van beauty tips, gezonde recepten en interviews met bekende mensen. Of je nu geïnteresseerd bent in mode, beauty, gezondheid, reizen of lifestyle, er is altijd een tijdschrift abonnement dat bij jou past. Zoals bijvoorbeeld Marie Claire.

Women’s Health – Gezondheid en Fitness tijdschrift

Women’s Health is het nummer 1 tijdschrift voor vrouwen gericht op fitness en gezondheid. Het tijdschrift biedt een scala aan tips over hoe je fit en actief kunt blijven, naast gezonde voeding en mentale gezondheid. Abonneer op Women’s Health!

National Geographic Traveler – Reizen tijdschrift

Als je van reizen houdt, dan is National Geographic Traveler het ultieme tijdschrift voor jou. Het tijdschrift geeft je inspiratie voor reisbestemmingen, prachtige foto’s, en nuttige reistips.

Glamour – Mode tijdschrift

Glamour biedt een frisse kijk op mode en lifestyle. Het tijdschrift heeft interviews, stap-voor-stap fashion tutorials en beauty tips voor de moderne, stijlvolle vrouw.

Harper’s Bazaar – Mode en Lifestyle tijdschrift

Harper’s Bazaar is het oudste modeblad ter wereld. Het tijdschrift biedt mode-gerelateerde inhoud, plus verhalen over beroemdheden, cultuur en lifestyle.

InStyle – Mode en Beauty tijdschrift

InStyle is ’s werelds grootste tijdschrift voor mode en beauty. Het tijdschrift biedt mode-trends en beauty tips, evenals interviews met beroemdheden.

ELLE – Mode magazine

ELLE is een baanbrekend tijdschrift vanwege de grensverleggende mode en stijl. Het blad behandelt onderwerpen zoals mode, beauty, lifestyle en relatie-advies. Bij dit tijdschrift abonnement kun je vaak kiezen uit vele leuke welkomstcadeau’s. Kies hier een Elle abonnement met cadeau!

Good Housekeeping – Lifestyle Magazine

Good Housekeeping is het ultieme lifestyle tijdschrift dat advies geeft over alles, van huishouden en interieur tot koken en gezondheid. Het tijdschrift biedt ook advies over relaties, carrièreontwikkeling en financiën.

Dusss…!

Of je nu interesse hebt in mode, beauty, reizen, gezondheid of een combinatie daarvan: er is zeker weten een tijdschrift abonnement dat bij jou past. Ongeacht of je een abonnement met welkomstcadeau neemt of gewoon een los nummer koopt: deze magazines zijn absoluut de aankoop waard. Probeer ze uit en ontdek welk magazine jouw nieuwe favoriet wordt.