...

Viva met cadeau

Tijdschrift Elle abonnement met cadeau

Neem een abonnement op tijdschrift Elle; het lifestyle blad voor vrouwen die dol zijn op mode, beauty en decoration. Elle kent altijd de nieuwe trends en wil je daarmee inspireren, niet beïnvloeden. Lees het blad, zie de nieuwste musthaves en ontdek en ontwikkel je eigen stijl!

 

 

Viva met cadeau

Elle abonnement: neem een abonnement met cadeau op tijdschrift Elle!

Elle magazine is het tijdschrift voor de moderne Nederlandse vrouw met een voorliefde voor mode, styling en beauty. Niet opleggen, maar inspireren; dat is wat dit open minded beauty magazine doet. Al jarenlang lezen vrouwen in Elle de nieuwste trends op het gebied van lifestyle, design, mode en natuurlijk shoppen!

Wat lees je in Elle?

Elle is echt een tijdschrift dat je op de salontafel wil hebben liggen. De prachtige moderapportages, de vele interieurtips met bijbehorende foto's maken het magazine tot een echte erecatcher. Bovendien zit je dankzij tijdschrift Elle nooit zonder fashioninspiratie. In het tijdschrift vind je verder nog leuke rubrieken over carrière & geld (wat verdienen we en waar geven we het aan uit: smullen!) en lees je online wekelijks je horoscoop.

Wat krijg je bij een cosmopolitan abonnement?

Wanneer je een abonnement neemt op tijdschrift Elle krijg je al het volgende:

-Altijd je magazine in huis voor het in de winkel ligt

-Exclusieve kortingen en acties

-Korting op het tijdschrift

-50% extra korting op een tweede uitschrift van dezelfde uitgever (Hearst)

-Gratis digitaal lezen van Elle tijdschrift (tot 3 maanden terug)

-Gratis Elle thuisbezorgd

-Altijd eenvoudig verlengen of opzeggen