...

info@metcadeau.nl

Abonnement Women’s Health met cadeau

Kies uit de volgende cadeaus bij Women's Health magazine.

Women's Health met cadeau

17x Women's Health + Surprisebox t.w.v. €330 voor slechts €99,99

Ontvang nu een geweldig cadeau bij je Women's Health tijdschrift abonnement: 

Een super goedgevulde suprisebox t.w.v. minstens €330 gratis bij jouw Women's Health abonnement. Verwen jezelf met dit geweldige verrassingspakket of geef het cadeau aan een geliefde!

De surprisebox zit bomvol luxe beauty en fashion producten, speciaal voor jou geselecteerd.

Abonneer je hier!


Hierom wil jij een Womans Health abonnement!

Ben jij een sportieve vrouw die graag van een gezonde leefstijl profiteert? Haal dan alles uit het leven met het Woman's health abonnement. Dit tijdschrift staat boordevol met tips en adviezen om een duurzaam gezonde leefstijl te hanteren. Het tijdschrift heeft veel informatie over diverse sport work-outs, gezonde keuken en andere gezondheidstips, zoals er goed uitzien met een gezonde huid. Iedere vrouw wil fit voor de dag komen. Dit doe je door de beste informatie te vergaren uit een leuk, leerzaam en interessant tijdschrift abonnement van Woman's health.

Woman's health lezen

Het abonnement Woman's health biedt de meest recente nummers die al bij jou op de deurmat verschijnen voordat deze te koop is in de winkels. Naast de fysieke versie kun ook gratis de digitale versie lezen op je tablet of smartphone. En je kunt genieten van het lezen tot 3 maanden oude nummers. Als je het Woman's health tijdschrift abonnement hebt krijg je ook nog eens leuke aanbiedingen en kortingen. In Woman's health staan de meest recente en wetenschappelijk bewezen gezondheidstips die goed zijn voor jouw lichaam, geest en welzijn als vrouw. Verder krijg je een Woman's health met cadeau als je een abonnement neemt. Denk aan cadeau's als een compleet "The Rituals of Mehr" wellness set, een super toffe Goodiebag en gezonde vitamine yummygums.

Inhoud van de Woman's health

Sport en Voeding
Het Woman's health tijdschrift biedt veel pagina's met onder andere fitness work-outs die je makkelijk kunt uitvoeren. Denk aan been oefeningen, vetverbranding oefeningen en push ups. Verder zijn er nog veel meer en zeer diverse fitness work-outs omschreven die alle spiergroepen trainen. Met het tijdschrift heb je dus alle trends voor strakke buikspieren bij de hand. Naast fitness worden vele sporttips gegeven over bijvoorbeeld wandelen, rennen, fietsen en andere sporten die goed zijn voor een strak en gezond lichaam. Qua voeding moet je denken aan exclusieve en gezonde voeding met vele tips die je vind in de magazine. Er wordt onder andere omschreven wat gezonde voeding met jouw lichaam doet. Denk aan de gezondheidsvoordelen van avocado's, bloemkool en andere Superfoods. Natuurlijk biedt het tijdschrift talloze inspiratiebronnen aan gezonde recepten waarmee je dagelijks kunt variëren. Verder krijg je handige informatieve tips mee over hoe je voeding op de meest gezonde manier bereidt.

 

Glossy, Beauty en Lifestyle
Naast vele gezondheidstips biedt Woman's health ook veel lifestyle artikelen aan met leuke tips over onder andere liefde, schoonheid, glamour, alles over het leven, reizen en seks. Alles om een welvarend en gezond leven te stimuleren waarbij diverse interessante en boeiende onderwerpen aan bod komen die de hedendaagse vrouw inspireren en motiveren om optimaal van het leven te genieten. Artikelen over reizen gaan bijvoorbeeld over eetgewoontes op reis en veilig reizen naar landen waar de hygiëne niet zo denderend hoog is als hier in het westen. Verder staat het tijdschrift vol tips voor een spannender en gezonder liefdesleven met je partner. Denk aan een gezonder seksleven, meer spanning brengen in je relatie of inspirerende spannende momenten in de slaapkamer.

 

Psyche, Rust en Persoonlijk
Naast alles over lifestyle, voeding en beweging staan er ook veel psychologische tips in Woman's health om jouw mentale gezondheid te verbeteren. Denk aan meditatie, mindfulness en ontspanningsadviezen. Maar ook bomvol tips voor bijvoorbeeld een meer gevarieerd leven, het verminderen van stress, onzekerheid en middelen om een dip tegen te gaan. In het onderwerp "Persoonlijk" staan verhalen van bekende vrouwen die alles vertellen over hun leven, sport, voeding en hun gezondheid. Verder vind je bij "Rust" vele diverse gezondheidstips over voedingsmiddelen, sterrenbeelden, stress en andere zaken zoals de leukste sportieve uitjes en dagjes weg onder andere.

 

Een zeer gevarieerd tijdschrift met welkomstcadeau!

Bovenstaande onderwerpen waren slechts een greep uit de talloze onderwerpen, artikelen, verhalen en adviezen die Woman's health heeft te bieden. Kortom, dit tijdschrift met cadeau is geschikt voor de jonge sportieve vrouw die haarzelf inspireert om alles uit het leven te halen wat goed is voor lichaam en geest.