...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

sport tijdschrift

De leukste sport tijdschriften van Nederland!

Dit zijn de leukste sportieve tijdschriften van Nederland!

Of het nou in groepsverband of individueel is: in Nederland zijn we dol op sporten. Of je nu in het dagelijks leven fanatiek sport, af en toe een balletje slaat of trapt of het liefst naar sportwedstrijden kijkt: er zijn veel sport tijdschriften om uit te kiezen, dus er is er vast eentje die aansluit op jouw interesses. De meest populaire sport tijdschriften van Nederland zijn:

Tijdschrift Voetbal International: een van de meest gelezen en bekende sporttijdschriften in Nederland is Voetbal International. Het tijdschrift richt zich zoals de naam al zegt volledig op het voetval. In het tijdschrift lees je diepgaande voetbal analyses, interviews, het laatste nationale en internationale nieuws en interessante achtergrondverhalen.

Women's Health & Men's Health: ben je niet perse geïnteresseerd in een specifieke sport, maar ben je wel van de gezonde levensstijl en wil je graag fitter worden of fit blijven? Abonneer je dan op Women's Health of Men's Health met cadeau. In dit moderne tijdschrift lees je alles over fitness, sporten, voeding, gezondheid en lifestyle. Bovendien geven ze abonnees altijd een leuk welkomstcadeau bij het tijdschrift abonnement.

Hard Gras: dol op voetbal en op literatuur? Dan vind je bij tijdschrift Hard Gras de perfecte combinatie! Het is een bijzonder voetbal tijdschrift dat zich toelegt op literaire verhalen over voetbal. Het combineert sport en literatuur dus op een meeslepende en speelse manier. Lees uitgebreide essays en analyses, ontdek voetbal reportages en lees de mooiste voetbal interviews geschreven door bekende journalisten, schrijvers en voetbalkenners.

Runner's World: ben jij een echte liefhebber van hardlopen? Dan is Runner's World hét sporttijdschrift voor jou. Het tijdschrift biedt uitgebreid advies over training, voeding en het voorkomen van blessures. Daarnaast lees je in het magazine inspirerende verhalen en interviews met bekende hardlopers en ontdek je de beste hardloopartikelen en -gadgets.

Golfers Magazine: voor de golfliefhebbers onder ons is er het tijdschrift Golfers Magazine. Een interessant magazine voor golfers van ieder niveau. Naast leuke interviews, verslagen en alle informatie over aankomende golftoernooien, vind je er tips en trics. Ook de leukste golf gadgets kom je op het spoort dankzij Golfers Magazine.

Of je nu gepassioneerd bent door  golfen, voetbal, hardlopen of een sportieve levensstijl in het algemeen: er zijn in Nederland genoeg sport tijdschriften om uit te kiezen. Vaker lezen? Wees slim en neem een tijdschrift abonnement met welkomstcadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *