...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

vrouwen magazine met cadeau

De leukste vrouwen magazines met cadeau

De leukste vrouwen magazines abonnementen met cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf, dan kom je er al snel achter dat het aanbod ruim is. Moeilijk kiezen dus, zeker als je een abonnement af wilt sluiten. In dit artikel ontdek je een aantal zeer geschikte opties voor vrouwen, om zodoende tot een goede keuze te komen.

Eventjes 'offline' met een tijdschrift

Iedereen verdient wel eens wat extra's en voelt van tijd tot tijd de behoefte om zich even lekker terug te trekken. Je mag jezelf dan ook gerust een keer verblijden met iets leuks en wat is er nu leuker dan jezelf een fijn tijdschrift cadeau te doen? waarmee je een moment voor jezelf creëert? Weg van alle bezigheden en prikkels: even helemaal offline. Je hoeft bovendien echt geen fanatiek lezer te zijn. Voor velen is een tijdschrift al leuk genoeg om lekker door te bladeren. Het geeft een moment van ontspanning, zonder dat je ergens diep in moet duiken, zoals bij een boek. Daarnaast vormen veel dingen die je leest een bron van herkenning. Ook is een tijdschrift ideaal om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Een aantal leuke opties

Het is altijd goed om na te gaan waar jouw voorkeur specifiek naar uitgaat. Ben je iemand die gericht is op mode of juist meer oog en aandacht heeft voor haar carrière? Dient het hoofdzakelijk ter vermaak te zijn of moet het blad ook informatief zijn? Met de antwoorden op deze vragen kun je kijken welk tijdschrift bij jou past. Hieronder worden een aantal gerenommeerde tijdschriften nader besproken. Leuk pluspunt: allen zijn verkrijgbaar in de vorm van een tijdschrift abonnement met cadeau!

 • Cosmopolitan
  Van liefde en relaties tot mode en reizen: je leest van alles over deze en meer onderwerpen in de Cosmopolitan. Het is een luxe tijdschrift met artikelen die makkelijk weg lezen tot de meer serieuze verhalen die je gevoel weten te raken. Je kunt kiezen voor een los tijdschrift, maar wil je het blad 6x per jaar standaard op je mat, ga dan voor een Cosmopolitan abonnement met cadeau. Wat dacht je van een horloge, spraytan of bijvoorbeeld een boek? En zeg nou eerlijk: welke vrouw houdt er niet van leuke cadeaus die je ergens bij krijgt?

 

 • Elle
  Ben jij dol op alles wat met fashion heeft te maken of ben je op zoek naar inspiratie voor een verre reis? In een tijdschrift van Elle kom je de mooiste plaatjes, beste tips en meest inspirerende artikelen tegen die gericht zijn op beauty, mode en cultuur. Je kunt zelfs kiezen voor een Elle abonnement met cadeau. Ga jij voor een JD Sports waardebon, of wellicht een luxe skincare set?

 

 • Woman's Health
  Ben jij een jonge, actieve vrouw die niet alleen met de fysieke, maar zeker ook met de psychische kant zichzelf bezig is? Ga dan voor een Woman's Health abonnement. Je leest tips en tricks die te maken hebben met sport en voeding. Ook gaat het tijdschrift over glamour en lifestyle. Het blad combineert het beste op gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid en giet dit in een modieus jasje. En jazeker! Ook hier zit een leuk cadeautje bij.

 

 • Jan Magazine
  Gaan jouw interesses uit naar artikelen op het gebied van wonen en koken? In Jan Magazine lees je van alles over verschillende interieurstijlen en volg je de laatste trends. Probeer anders eens een lekker gerecht uit. Houd je eveneens van mode en beauty? Dan heb je hier jouw perfecte match gevonden. Ook bij dit blad ontvang je een welkomstgeschenk als je een abonnement afsluit, maar een keuze zal moeilijk te maken zijn. Wordt het een Rituals pakket of ga je misschien voor die gave Burkeley tas?

 

 • Harper's Bazaar
  Voor de ambitieuze dames is er het tijdschrift Haper's Bazaar, dat zich hoofdzakelijk richt op carrière en cultuur, gemixt met een vleug mode en beauty. Het is een tijdschrift met stijl, wat door de diepgang in de artikelen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Is dit waar jij van houdt? Sluit dan een abonnement Harper's Bazaar af, zeker de moeite waar. Je ontvang ook hier een geschenk dat ongetwijfeld een lach op je gezicht brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *