...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

vrouwenbladen abonnement

De leukste vrouwenbladen!

Bij de eerste zonnestralen gaan we weer massaal naar buiten met zijn allen. Lekker wandelen over het strand, een drankje doen op het terras of een tijdschrift lezen in de tuin. Er is een grote variatie aan vrouwentijdschriften op de markt, denk aan de ELLE en de Harper’s Bazaar of neem een abonnement op Cosmopolitan. Lees je graag alle ins en outs over de sterren of heb jij meer interesse in mode? Of zoek je meer inspiratie op carrièregebied? Er is voor elk wat wils; abonneer je op de leukste vrouwenbladen!

Lezen draagt bij aan jouw creativiteit

Het fijne aan tijdschriften lezen is dat het korte stukken tekst zijn, anders dan een boek met een paar honderd bladzijdes. Je kan dus makkelijk even tussendoor een stukje lezen of voor het slapen gaan. Lezen is erg ontspannend en helpt bij aan creativiteit en het prikkelt je brein. Elke dag een stukje lezen is dan ook erg gezond en door een abonnement te nemen op jouw favoriete blad kan je elke week of maand weer in een nieuw tijdschrift beginnen.

tijdschriften vrouwen

Het bereiken van jouw lifegoals

Welke tijdschriften voor vrouwen zijn er op de markt en waar gaan ze over? Hierbij een overzicht van enkele veel gelezen vrouwenbladen.
- De ELLE is een veelzijdig blad en is leuk voor iedere vrouw die houdt van beauty, fashion, lifestyle, design en culinair. Het blad is over de hele wereld te koop, in verschillende talen, en is ontstaan in Frankrijk in 1945. Spreekt dit blad jou aan? Neem dan nu een ELLE abonnement!
- Het bereiken van jouw lifegoals, dat is het doel van de Cosmopolitan. Sinds 1965 schrijft dit Amerikaanse blad artikelen over gezondheid, carrière, liefde, zelfontwikkeling, mode en reizen. Op de cover staat vaak een bekende persoonlijkheid waar ze jou mee willen inspireren. Cosmopolitan laat jou sexy voelen!
- Voor de stijlvolle, moderne en ambitieuze vrouw is het blad Harper’s Bazaar op de markt gekomen. In het blad lees je tips voor jouw ontwikkeling, voor je persoonlijke stijl en op het gebied van carrière. Het is een Amerikaans tijdschrift wat al bestaat sinds 1867.

Vrouwenbladen met een leuk cadeau erbij

Twijfel je of je een abonnement wilt nemen op een vrouwentijdschrift? Op deze manier krijg je elke week of maand (afhankelijk van het tijdschrift) het blad thuisgestuurd, wel zo makkelijk! Ook is er vaak de optie om te kiezen voor een tijdschrift abonnement met cadeau. Hierbij zitten hele uiteenlopende cadeaus zoals een verassingspakket, een make-up set of sieraden. Een tijdschrift cadeau is ook super leuk om te geven aan je moeder, zus of een vriendin. Ze kunnen zelf kiezen wat het beste bij hun past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *