...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

Hoe werkt Leesmap en wat kost de Leesmap van leesmap.nl?

Hoe werkt Leesmap en wat kost de Leesmap van leesmap.nl?

De Leesmap van Leesmap.nl is een abonnementsservice waarmee je wekelijks of maandelijks een selectie van tijdschriften en magazines kunnen ontvangen. Het concept van de Leesmap is eenvoudig: je kiest eerst het type tijdschrift pakket dat je wil ontvangen: de compact map of de uitgebreide gezinsmap. Vervolgens wordt er een selectie van tijdschriften samengesteld en regelmatig bij de je thuis bezorgd. Hierdoor heb je als abonnee de mogelijkheid om op een voordelige manier toegang te krijgen tot een breed scala aan tijdschriften! Zonder dat je elk tijdschrift afzonderlijk hoeft te kopen of verschillende tijdschrift abonnementen hoeft af te sluiten.

Vervolgens kies je of je heel nieuwe tijdschriften wil ontvangen, tijdschriften van 1 tot 10 weken oud of tijdschriften die je mag houden. Deze ‘houd-tijdschriftenmap’ bevat tijdschriften van 13 weken oud. Hoe ouder de tijdschrift map die je kiest (de houd-map uitgezonden), hoe goedkoper je abonnement. Zo heb je al een leesmap abonnement vanaf €5,10 per week! Bovendien krijg je bij je leesmap tijdschrift abonnement een welkomstcadeau, tenzij je kiest voor ‘altijd opzeggen’. Neem je echter aan abonnement van 13, 52 ,65 of 104 weken, dan ontvang je een gratis geschenk bij je tijdschrift pakket.  Hoe langer de duur van je abonnement, hoe groter je cadeau!

Samenvatting

  • Leesmap is een abonnementsservice waarbij je wekelijks een selectie tijdschriften thuis ontvangt om te lezen.
  • Het huren van een Leesmap zorgt voor gemak en variatie in je leesmateriaal, zonder dat je tijdschriften hoeft te kopen. Bovendien is het een duurzame keuze!
  • In een Leesmap zijn diverse tijdschriften beschikbaar, zoals Libelle, Flair, Donald Duck en Panorama.
  • De kosten voor het huren van een Leesmap variëren afhankelijk van gekozen pakket, de uitgiftedatum van de magazines en de abonnementsduur.
  • De Leesmap wordt wekelijks bij jou thuis bezorgd door de Leesmap aanbieder of een bezorgdienst, afhankelijk van de afspraken.
  • Je ontvangt bij je Leesmap abonnement altijd een prachtig welkomstcadeau. Je hebt de keuze uit meerdere cadeau
Leesmap abonnement met cadeau

De voordelen van het huren van een Leesmap

Het huren van een Leesmap biedt verschillende voordelen voor abonnees. Ten eerste is het een voordelige manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan tijdschriften. In plaats van elk tijdschrift afzonderlijk te kopen, kunnen abonnees met een Leesmap-abonnement een selectie van tijdschriften ontvangen tegen een vast maandelijks tarief. Dit kan aanzienlijk besparen op de kosten van het kopen van tijdschriften in de winkel.

Daarnaast biedt het huren van een Leesmap ook gemak. Abonnees hoeven niet langer naar de winkel te gaan om hun favoriete tijdschriften te kopen, omdat de Leesmap regelmatig bij hen thuis wordt bezorgd. Dit bespaart tijd en moeite en zorgt ervoor dat abonnees altijd iets te lezen hebben zonder dat ze daarvoor de deur uit hoeven. Daarnaast is de Leesmap een duurzame keuze, doordat de magazines gerecycled worden. Tot slot krijg je bij je Leesmap abonnement een geweldig welkomstcadeau!

Welke tijdschriften zijn beschikbaar in de Leesmap?

In een Leesmap zijn verschillende soorten tijdschriften beschikbaar, zodat abonnees een brede selectie aan onderwerpen en interesses kunnen vinden. Voor liefhebbers van mode en lifestyle zijn er tijdschriften zoals Cosmopolitan, Santé en Flair beschikbaar. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in actualiteiten zijn er tijdschriften zoals Panorama, Revu en Mijn geheim.

Daarnaast zijn er ook tijdschriften beschikbaar op het gebied van kunst en cultuur, koken en eten, interieur en design, en nog veel meer. Met een Leesmap-abonnement hebben abonnees toegang tot een breed scala aan tijdschriften, zodat ze altijd iets kunnen vinden dat aansluit bij hun interesses en voorkeuren.

Hoeveel kost het huren van een Leesmap?

De kosten voor het huren van een Leesmap kunnen variëren, afhankelijk van het type abonnement, de leeftijd van de tijdschriften en de duur van het abonnement. De kosten voor een Leesmap-abonnement kunnen variëren van enkele euro’s per maand tot een paar tientjes, afhankelijk van de specifieke wensen van de abonnee.

Het is belangrijk om te overwegen welk type abonnement het meest geschikt is op basis van de leesgewoonten en interesses. Daarnaast is het ook mogelijk om de Leesmap zakelijk te bestellen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *