...

info@metcadeau.nl

JAN Magazine met cadeau!

Kies uit de volgende cadeaus bij een JAN abonnement.

Cadeau bij magazine JAN


Waarom jij een JAN magazine abonnement wil!

Als er iets is wat fijn is om te doen in deze tijd, is het wel lekker ontsnappen aan de dagelijkse verplichtingen en de tijd vergeten met een kopje thee op de bank. Wat maakt het geheel af? Juist, een JAN tijdschrift natuurlijk! JAN magazine is het meest inhoudelijke vrouwentijdschrift op de Nederlandse markt, speciaal voor vrouwen vanaf 30. Wij zijn no-nonsense en wij nemen jou graag elke maand mee in de wereld van mode, beauty, wonen, reizen en koken. We staan bekend om het publiceren van unieke verhalen waar jij echt iets aan hebt. Wekt dit je interesse? Dan is JAN wellicht hét magazine voor jou!

Talloze voordelen

Wat zijn de voordelen van een JAN magazine abonnement? Dat leggen wij je graag uit. Bij jou valt namelijk altijd als eerste de nieuwste editie op de deurmat terwijl anderen daarvoor naar de dichtstbijzijnde tijdschriftenwinkel moeten lopen. Dat klinkt als veel moeite, dus met een JAN magazine abonnement geniet jij heerlijk van gratis bezorging. Op deze manier heb jij altijd de primeur en ben jij degene die je vriendinnen altijd laat kennismaken met de beste nieuwtjes en trends. Het JAN magazine ziet er daarnaast uit als een luxueus tijdschrift. Je ontdekt niet alleen enorm veel stijl aan de binnenkant, ook de cover is prachtig. Leg de JAN dus gerust ter decoratie op je salontafel.

JAN magazine is altijd bij je

Stel, je bent ergens waar je onverwacht langer moet wachten dan gepland. Een beetje scrollen op je Facebook tijdline levert je ook geen vreugde op. We got you. Aan het afsluiten van een abonnement van JAN zitten namelijk nóg meer voordelen. Zo krijg jij toegang tot de online versie van het JAN tijdschrift. Op deze manier heb jij jouw favoriete tijdschrift altijd bij de hand en kan je dus overal waar je komt de beste artikelen blijven lezen. Gewoon even downloaden en je hebt drie maanden toegang tot jouw JAN.

Verwen jezelf

Wij bieden onze nieuwe abonnees altijd een geweldig cadeau aan op het moment dat je besluit een abonnement af te sluiten. Een tijdschrift van JAN met welkomstcadeau erbij is het perfecte cadeau om jezelf mee te verwennen of om aan een dierbare te schenken. Dit willen we toch allemaal? Je mag zelfs kiezen wat je graag zou willen ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan een volledig Rituals pakket of een echte Burkeley tas... Van welk tijdschrift met cadeau gaat jouw hart sneller kloppen? De keuze is helemaal aan jou!

Geef JAN magazine cadeau

Je zou eigenlijk altijd iets moeten weggeven wat je zelf graag zou willen krijgen. Geef dus eens een aantal maanden JAN cadeau aan jouw liefste vriendin/zus/moeder. Met dit cadeau zit je echt nooit fout! Het cadeau abonnement stopt automatisch dus maak je geen zorgen over onvoorziene kosten.

Overtuigd?
Onze lezeressen zijn het unaniem eens: Hun leven is echt leuker met een JAN magazine in de hand. Ben jij nu ook zo benieuwd geworden? Gun jezelf een maandelijks cadeautje en sluit nu een abonnement van JAN magazine af.
Ga snel naar abonnement.jan-magazine.nl en kies hoeveel exemplaren jij dit jaar wilt ontvangen. Geniet van alles wat je gaat zien