...

info@metcadeau.nl

Libelle abonnement met cadeau

Tijdschrift Libelle met cadeau

Libelle + Specials

Libelle


Libelle abonnement aanbieding

Libelle is een van de bekendste vrouwenbladen van Nederland. Het tijdschrift staat boordevol inspiratie om nog meer van het leven te kunnen genieten! Anders dan veel andere bladen valt Libelle bovendien wekelijks bij je op de mat. Zo weet je dus zeker dat je altijd leuke artikelen te lezen hebt. Profiteer nu ook van een goede Libelle abonnement aanbieding en ontvang elke week een feestje op de deurmat!

Voor wie is tijdschrift Libelle?

Libelle is een tijdschrift door en voor de vrouwen van Nederland. Gemiddeld zijn de lezers van dit magazine tussen de 28 jaar en 55 jaar. Veel lezeressen hebben een gezin, en hierover wordt dan ook geschreven. Geen kids? Ook dan geniet je van Libelle! Het tijdschrift is er voor elke vrouw die lekker actief in het leven staat en graag positieve verhalen leest.

Wat valt er te lezen?

Als grootste allround vrouwenmagazine van Nederland, lees je in Libelle over uiteenlopende onderwerpen. Zo staan in het weekblad regelmatig bijzondere interviews met bekende personen en heeft Sylvia Witteman een column in het blad. Daarnaast lees je natuurlijk alles over wonen, reizen, mode en tuinieren. Ook leuke recepten of andere culinaire tips kom je regelmatig tegen in het blad. Speciale voorliefde voor puzzelen of lezen? Neem dan eens een kijkje bij Libelle Puzzelen of Bookazine!

Libelle abonnement met cadeau

Waarom zou je een abonnement willen nemen? Ten eerste zodat je zeker weet dat dit tijdschrift wekelijks als eerste bij jou op de mat ligt. Lezen is gezond en leuk, zeker als het niet vanaf een scherm is (dat doen we immers al genoeg). Bovendien biedt Libelle ook een tijdschrift abonnement met cadeau aan: dit betekent dus dat je een mooi welkomstcadeau krijgt als je jezelf abonneert. Kies dus zelf een leuk abonnement met cadeau? of geef een tijdschrift cadeau aan een goede vriendin!