...

info@metcadeau.nl

Men’sHealth abonnement met cadeau

Kies je welkomstcadeau bij een Men's Health abonnement

Men's Health met Balmain cadeau


Het tijdschrift Men'sHealth

Wat is Men'sHealth?

Men'sHealth is een tijdschrift dat elf keer per jaar uitkomt. Eén keer per maand dus, alleen in de wintermaand moet je helaas een maandje zonder het stoere blad doen.
Het tijdschrift is gericht op mannen, zoals de naam zelf al wel een beetje weggeeft. Het blad geeft tips en tricks over het mannen leven. Denk hierbij aan fitness, gezondheid en bijvoorbeeld seks. Ook is voeding een onderwerp wat veel terugkomt in het blad. Maar vrees niet het gaat niet alleen maar over voeding, sport en seks hoor! Er zit genoeg variatie in alle rubrieken.

Voor wie is dit tijdschrift?

Maar voor wie is dit blad nou? Zoals we al hadden gezegd is het vooral gericht op mannen.
Het blad geeft mannen handvatten om te beginnen met sporten, om je seksleven spannender te maken of om beter op je voeding te gaan letten. Ook heeft het blad Men'sHealth een podcast waarin ze verschillende onderwerpen bespreken denk aan; psychologie, sportoefeningen en diëten. Dus het blad is eigenlijk voor alle mannen dankzij al zijn verschillende rubrieken.

Wat valt er te lezen?

Het blad heeft heel veel variatie als we het gaan hebben over de rubrieken. Zo kan je als je voeding interessant vindt, je daar helemaal op gaan focussen maar als je meer geïnteresseerd bent in oefeningen voor in de sportschool dan ben je hier ook helemaal aan het goede adres. En ook als je even niet lekker in je vel zit kunnen de verhalen van alle inspirerende rubrieken je helpen met het ondernemen van iets nieuws zoals bijvoorbeeld; zelf de sportschool induiken of zelf thuis is een keer een paar oefeningen te proberen. En daar houdt het nog niet op. Ze geven zelfs tips over het scheren van je baard, welke vitamines goed voor je zijn en welke gereedschappen handig zijn om thuis te hebben.

Een MensHealth abonnement

Maar waarom zou je een abonnement willen? De meeste mannen nemen een abonnement vanwege alle verschillende onderwerpen en de interessante verhalen van iedereen. En ook nog eens een leuk feitje, Men'sHealth heeft een tijdschrift abonnement met cadeau dit betekent dus dat je een mooi welkomstcadeau krijgt als je een abonnement start. Een tijdschrift cadeau is natuurlijk nooit mis, dus als je nu geen abonnement meer wil starten dan weet ik het ook niet meer. Dus laten we zeggen dat je nu meteen een Men'sHealth abonnement wilt, hoe kom je daar dan aan? Ga naar de Men'sHealth website, ga naar het menu, scroll naar beneden en druk op abonneren. Hier heb je trouwens ook nog de keus om op; neem abonnement of geef abonnement te drukken. Je kan het dus ook als cadeau geven, wat natuurlijk ook nooit een slecht idee is want wie wil er nou geen Men'sHealth abonnement met cadeau?