...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

Moderne boekenkasten bestellen? 4 geweldige moderne boekenkast aanbiedingen!

De mooiste moderne boekenkasten bestellen

Heb je thuis een hele boekenverzameling of heb je diverse tijdschrift abonnementen en slingeren je magazines en boeken regelmatig door het huis? Dan moet je snel een moderne boekenkast bestellen! Wij hebben online vier toppers voor je gevonden die praktisch, betaalbaar en een lust voor het oog zijn!

1. Asymmetrische boekenkast met open vakken

asymmetrische moderne boekenkast online bestellen

Verkrijgbaar in houtlook en wit voor €96,99

In deze prachtige asymmetrische moderne boekenkast kun je niet alleen je boeken en tijdschriften tentoonstellen, maar ook foto’s en decoraties. Ook een super leuk idee: plaats op de buitenste planken enkele prachtige planten ter decoratie.

Voordelen van deze moderne boekenkast:
• Stevigheid: de kast is gemaakt van hoogwaardig MDF. Hierdoor kan elke plank tot wel 15 kg dragen.
• Prachtige display: De handige compartimenten bieden voldoende opslagruimte voor al je spullen, terwijl je op de buitenste planken decoraties kunt plaatsen. Een elegante toevoeging aan ieder interieur!
• Maximale stabiliteit: voorzien van twee ankers aan de onderkant, waardoor de kast extra stabiliteit en zekerheid biedt. Voor extra stabiliteit is altijd aanbevolen kasten aan de muur te monteren.

Deze is bovendien heel eenvoudig en snel in elkaar te zetten, dankzij de stickers die op alle materialen zijn aangebracht. Hierdoor duurt de montage slechts een kwartiertje! De kast is verkrijgbaar in een houtlook en in het wit.

 

Meer informatie & bestellen!

 

 

2.Ruimtebesparende moderne boekenkast online bestellen

moderne boekenkast online bestellen

Verkrijgbaar in 4 kleuren, vanaf €45

Deze moderne boekenkast is dankzij zijn unieke design super trendy én ruimtebesparend. De kast is bij uitstek geschikt voor je boeken of tijdschriften, maar je kunt er natuurlijk ook je gewonnen bekers, fotolijsten of je mooiste plantjes in kwijt. De moderne wandkast geeft je de totale vrijheid om het in te richten zoals jij het wilt.

De moderne boekenkast is snel en eenvoudig te monteren. De boekenkast is 180 cm hoog, dus jij hoeft je niet druk te maken over je lage plafond.

 

 

Meer informatie & bestellen!

3.Moderne boekenkast in industriële houtlook

Moderne open boekenkast

Verkrijgbaar in 2 formaten, vanaf €43

Moderne boekenkasten bestellen met een subtiele industriële look? Deze handige en stijlvolle kast past perfect in elk modern interieur! Het matte zwarte metalen frame geeft de boekenkast een enigszins industriële look, terwijl de warme bruine houten planken zorgen voor een moderne charme.

De ruime open schappen bieden zeeën aan ruimte, terwijl het stevige metalen frame en het MDF hout zorgen voor functionaliteit en duurzaamheid. De poten zijn voorzien van anti-kras bescherming, waardoor uw vloer mooi blijft.

 

Meer informatie & bestellen!

 

 

 

4. WOOOD Teun metalen boekenkast XL

Woood boekenkast

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vanaf €109

We sluiten het lijstje van online verkrijgbare moderne boekenkasten af met de tijdloze mustave boekenkas van WOOOD. Deze collectie boekenkasten biedt de mogelijkheid om de wandkast op maat in te delen, waardoor je kunt kiezen tussen een subtiele, gesloten kast om je spullen uit het zicht op te bergen, of juist open rekken waarmee je jouw boekencollectie kunt tentoonstellen. Boekenkast Teun is de perfecte keuze voor een multifunctionele boekenwand!
De poedercoating geeft de kast een luxueuze uitstraling en geeft het metaal een levenslange beschermlaag. Je kunt kiezen tussen een matte of (licht)glanzende afwerking.

 

 

Meer informatie & bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *