...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

Jan magazine abonnement met cadeau

Een origineel cadeau idee voor iedere gelegenheid

Een origineel cadeau idee voor iedere gelegenheid!

Voor veel mensen is het vinden van een origineel cadeau vaak een hele uitdaging. Natuurlijk wil je de ontvanger het liefst iets speciaals geven, dat goed bij de gelegenheid past. We geven je daarom graag wat tips!

Geef een tijdschrift abonnement cadeau

Een leuk en origineel cadeau idee dat bijna altijd in de smaak valt, is een tijdschrift abonnement met welkomstcadeau. Je kunt immers een magazine met cadeau kiezen dat het beste bij de ontvanger past. Bijna alle tijdschriften geven tegenwoordig de optie om een blad cadeau te doen en daarbij een mooi welkomstcadeau te geven of zelf te ontvangen. Het leuke is dat de ontvanger nog lange tijd aan jouw mooie gebaar zal denken: hij of zij ontvangt immers nog lange tijd wekelijks of maandelijks jouw cadeautje in de brievenbus. Bovendien kun je deze cadeautip vaker gebruiken. Natuurlijk niet steeds bij dezelfde persoon, maar er zijn veel gelegenheden waarbij een tijdschrift cadeau doen heel geschikt is!

Schenk iemand een ervaring

Voor veel van ons geldt dat we al spullen genoeg hebben. "Weet ik niet" is dan ook een veel gehoord antwoord op de vraag wat iemand cadeau wil. Het is daarom een leuk idee om iemand de volgende keer een onvergetelijke ervaring cadeau te doen, in plaats van materiële dingen. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden, afhankelijk van je budget en wie de ontvanger is. Denk bijvoorbeeld aan een concertkaartje, een heerlijke wellness-dag of een sportieve belevenis. Ook leuk; neem je beste vriend of vriendin mee op citytrip. Zo kun je samen genieten van een geweldig cadeau!

Een streamingdienst abonnement

Dit cadeau is niet voor iedereen geschikt, maar een echte film- of serieliefhebber zal je dankbaar zijn. Er zijn inmiddels zoveel goede streamingsdiensten, dat bijna niemand het budget heeft om op al deze diensten een abonnement te nemen. Verras je vriend, vriendin of familielid daarom met een abonnement op jouw favoriete streamingdienst, zodat je voortaan samen kunt napraten over series op Netflix, Amazon, HBO of Disney+!

----------------------------

Geïnspireerd geraakt om iemand van wie je houdt een mooi magazine cadeau te doen? Kies bijvoorbeeld voor het inspirerende tijdschrift Flow met korting of geef een abonnement op Jan Magazine met welkomstcadeau!

Welkomstcadeau's bij Cosmopolitan

Welkomstcadeau's bij Jan Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *