...

info@metcadeau.nl

Psychologie magazine abonnement

Psychologie Magazine met 35% korting en welkomstcadeau!

Psychologie magazine heeft een geweldige aanbieding voor nieuwe abonnee's! Zo kan je nu super voordelig abonneren op het magazine én krijg je daarbij een mooi cadeau. Je neemt nu een Psychologie Magazine abonnement met 35% korting en ontvangt gratis het boek "Versterk de liefde in 7 dagen".

 

Naar deze actie

Leer jezelf en je omgeving kennen met Psychologie magazine: een maandelijks cadeautje voor jezelf!

Abonnement met cadeau? Kies uit onderstaande cadeaus!


Wat lees je in dit magazine?

Psychologie magazine is hét tijdschrift voor wie zichzelf graag beter wil leren kennen en daardoor gelukkiger in het leven wil staan. Dankzij de boeiende rapportages, informatieve maar fijn geschreven artikelen en inspirerende blogs, ontdek jij wat echt belangrijk voor je is. De focus ligt op waar we in deze tijd zoveel behoefte hebben: zelfzorg, ruimte en inzicht. Deze inzichten verkrijg je niet alleen door de boeiende artikelen, maar ook door de leuke zelftests die je zowel in het magazine als op de website tegenkomt. Dankzij Psychologie magazine vind je verdieping en verkrijg je verrassende inzichten in  jezelf en je omgeving. Ook ontdek je alles over zelfhulp en training. Zo haal jij elke dag weer het beste uit jezelf en uit je dag! En dat allemaal zonder het zwaar te maken. Het tijdschrift leest heerlijk weg, brengt ontspanning en echte quality time. Een maandelijks cadeautje voor jezelf!

Psychologie magazine abonnement

Heb je interesse in een abonnement op dit tijdschrift? Dan zijn er verschillende opties, waarvan er altijd eentje bij je past. Heb je een klein budget? Dan kan je super voordelig digitaal abonneren: vanaf slechts €5 abonneer jij je op de digitale versie van het magazine. Zo mis je niets, maar zit je niet vast aan het kostbaar abonnement. Lees je liever vanaf papier? Wordt dan een reguliere abonnee en krijg een leuke korting. De meeste abonnees kiezen echter voor een psychologie magazine abonnement. En dat begrijpen wij! Je kunt bij dit tijdschrift namelijk kiezen uit verschillende waardevolle cadeaus. Van een inspirerend boek, tot een prachtige agenda of handige focusplanner. Kies het tijdschrift abonnement met cadeau dat bij je past!