...

info@metcadeau.nl

Runners World Magazine

Magazine Runners World met cadeau.

Kies je cadeau!

Tijdschrift Runners World met 36% korting!

Wil je van Runners World genieten met een hoge korting? Profiteer nu van één van onderstaande speciale aanbiedingen.

  • Ontvang 6 magazines van € 7,82 voor € 5,83 per magazine!
  • Ontvang 11 magazines van € 7,82 voor € 4,99 per magazine
  • Ontvang 22 magazines van € 7,82 voor € 4,32 per magazine

Abonneer je hier!


Runners World tijdschrift abonnement met korting en cadeau

Runner's World is het grootste tijdschrift over hardlopen in Nederland. De passie voor hardlopen staat centraal, met inspirerende verhalen over lopers met bijzondere ervaringen en waardevolle tips over training en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door deskundige journalisten en voorzien van prachtige foto's van gerenommeerde fotografen.

Abonnement op Runners World: profiteer van vele voordelen

Elke maand verschijnt Runner's World 11 keer, waarvan 10 reguliere edities en 1 special. Neem je een tijdschrift abonnement met cadeau? Na de actieperiode kun je eenvoudig je abonnement opzeggen.

Als abonnee van Runner’s World geniet je van talloze voordelen. Je ontvangt maandelijks als eerste het magazine thuis, nog voordat het in de winkel ligt. Daarnaast heb je als abonnee gratis toegang tot het digitale magazine van Runner’s World, inclusief het archief. Maar dat is nog niet alles!

Runner’s World is het grootste hardloopblad ter wereld en het meest gelezen hardloopblad van Nederland en België. Het blad inspireert en informeert lopers over alles wat met hardlopen te maken heeft, zowel in het magazine als op diverse andere platforms. Denk aan tips over training, wedstrijden, voeding en materiaal, maar ook aan inspirerende verhalen en interviews met lopers van alle niveaus.

Runners World met cadeau

Als abonnee van Runner’s World profiteer je niet alleen van het magazine thuis, maar ook van korting op de TCS Amsterdam Marathon en de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Bovendien kun je Runner’s World gratis lezen op je tablet of telefoon via Tijdschrift.nl. Direct na aanmelding heb je toegang tot 3 maanden terug. En als kers op de taart ontvang je ook nog eens 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement.