...
weergegeven: 1-10 van 13 resultaten
Viva met gratis cadeauViva Vrouwen

VIVA abonnement met cadeau: Gratis tas + korting op VIVA

Neem nu een abonnement op VIVA ( 20 nummers) en ontvang gratis een My Paper Bag Hunter Original! 

VIVA abonnement met cadeau: voor 20 nummers viva (twv €65) en de MYOMY tas (twv €189,95) betaal je nu samen slechts €89,95 inclusief verzendkosten. Dat is een korting van maar liefst €165 korting!


VIVA is een leuk en open lifestyleblad gericht op vrouwen, dat over uiteenlopende onderwerpen schrijft op het gebied van psyche, mode, relatie, lifestyle en trends. Het blad schuwt geen enkel onderwerp en heeft spraakmakende rubrieken zoals Anybody, waarin dappere vrouwen zich letterlijk bloot geven. Lees persoonlijke verhalen, ontdek de leukste hotspots en reisbestemmingen en vergeet ook de populaire columns niet! Viva staat garant voor een wekelijks momentje écht voor jezelf. Wanneer je lid bent van VIVA ontvang je het blad al voor het inde winkel ligt en kun je bovendien het blad ook gratis digitaal lezen. Ideaal op vakantie bijvoorbeeld! Bovendien maak je wekelijks kans op leuke prijzen en heeft VIVA regelmatig acties en kortingscodes speciaal voor haar lezeressen. Neem dus nu een VIVA abonnement en profiteer van alle extra’s!

Glamour tijdschrift met cadeauGlamour Vrouwen

Cadeau bij tijdschrift Glamour: lancaster zonverzorgings-set. Nu samen €38

Altijd een jaarabonnement willen hebben op het super leuke Glamour Magazine? Dan is dit je kans! Wanneer je nu lid wordt, krijg je naast een flinke korting ook een gratis luxe verzorging-set van Lancaster. Deze bestaat uit:

  • Velvet Touch Cream SPF30 (t.w.v. €31,01)
  • Satin Sheen Oil Fast Tan Optimizer SPF30 (t.w.v. €32,15)
  •  After Sun Tan Maximizer (t.w.v. €36,65)

Lancaster maakt in deze lijn gebruik van een Full Light Technology. Hierdoor word je niet alleen beschermt tegen zonnestralen, maar krijgt je ook een langdurige goudbruine teint. Ideaal!

[maxbutton id="1" url="https://www.glamour.nl/abonneren/glamour/11x-glamour-lancaster" text="Bekijk aanbieding" ]

 

*Exclusief verzendkosten. Het abonnement loopt tot wederopzegging.


Glamour is het grootste beauty & fashion magazine voor vrouwen uit Nederland. De nieuwste trends op het gebied van lifestyle, beauty, uitgaan en fashion vind je in dit maandelijks tijdsschrift. Glamour wordt met name gelezen door ambitieuze jonge vrouwen tussen de 20 en 35 jaar en bereikt maandelijks maar liefst 1 miljoen vrouwen. Laat jij je ook verrassen en inspireren door dit leuke magazine?

Profiteer van de voordelen van een abonnement:

  • hoge korting op de prijs van het magazine
  • een leuk welkomstcadeau
  • exclusieve acties en aanbiedingen voor abonnees
  • kosteloos digitaal glamour lezen