...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

Tijdschrift met welkstomcadeau: abonneer op Cosmopolitan!

Cosmopolitan met welkomstcadeau

Het tijdschrift Cosmopolitan is één van de leukste Nederlandse tijdschriften in de wereld van de mode en lifestyle. Het vrouwen magazine werd voor het eerst uitgegeven in 1986 en weet vrouwen over de hele wereld te inspireren. Of je nu op zoek bent naar tips voor een stralende huid, het laatste nieuws wil lezen over celebrities en bekende Nederlanders of advies wil krijgen over seksualiteit, lifestyle, wonen of relaties: je leest het allemaal in tijdschrift Cosmopolitan .

Tijdschrift Cosmo

Het leuke van Cosmo is dat het geen one issue magazine is, maar inspiratie biedt op elk gebied van het leven. Of je nu wilt weten hoe je de perfecte smokey eye creëert, welke work-out bij je past of wat er speelt in Nederland, je vindt het allemaal in dit magazine. De redacteurs van het tijdschrift zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied en delen de leukste tips met jou, de lezer.

Niet alleen wat betreft bekende Nederlanders, reizen en lifestyle is Cosmopolitan hét magazine, het biedt ook inspiratie op het gebied van mode en stijl. Het tijdschrift staat bekend om zijn de diverse mooie fotoshoots en het spotten van de nieuwste kledingtrends. En helemaal mooi: vaak krijg je een welkomstcadeau bij tijdschrift Cosmopolitan dat aansluit op de nieuwste trends!

Van luchtig tot serieus

Ondanks dat het tijdschrift vaak lekker luchtig wegleest en veel ontspanning biedt, gaat het ook in op diepere zaken. Zo behandelt het tijdschrift ook de belangrijke aspecten van het leven als vrouw in de moderne maatschappij en gaat in op alle uitdagingen en kansen die vrouwen in het dagelijks leven tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan serieuze, maar belangrijke onderwerpen zoals feminisme, gendergelijkheid en politieke ontwikkelingen.

Met cadeau

Kortom: tijdschrift Cosmopolitan is gewoon een geweldig tijdschrift om te lezen én om je erop te abonneren.  Dus zoek je een verfrissend tijdschrift met cadeau? Kijk dan op deze pagina en kies het abonnement met welkomstcadeau van jouw keuze!

 

Kies uit deze en andere welkomstcadeau's bij Cosmopolitan magazine:

Cosmopolitan met cadeau


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *