...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

Tijdschrift voor op vakantie

Het leukste boek of tijdschrift voor de vakantie:

Het leukste tijdschrift voor de vakantie: magazines die je niet zal willen neerleggen!

Even volledig tot rust kunnen komen en je geen zorgen hoeven maken over werk, verantwoordelijkheden en de tijd; vakantie! Al die rust is heerlijk, maar je echt vervelen wil je natuurlijk ook niet. Boeken en tijdschriften zijn tijdens een rustige reis perfecte metgezellen voor een buitengewone vakantie-ervaring. Dit zijn de beste tijdschriften en boeken voor op vakantie!

Leuke vakantie tijdschriften

Tijdschriften zijn perfect voor vakanties. Het zijn luchtigere leesmaterialen die heerlijk zijn om door te bladeren aan het strand of te lezen op je ligbedje bij het zwembad. Als je op zoek bent naar een tijdschrift om mee te nemen op vakantie, zijn er talloze beschikbaar. Enkele voorbeelden zijn Grazia, tijdschrift Cosmo, Quest, National Geographic en Flow. Wat je interesses ook zijn; er is altijd wel een magazine dat bij je past!

(Zomer)vakantieboeken van je favoriete tijdschriften:

Als je een fan bent van een bepaald tijdschrift, dan kan je vakantie de perfecte gelegenheid zijn om de bijbehorende vakantieboeken te lezen. Het is een geweldige manier om extra lang te genieten van je favoriete tijdschrift. Vele tijdschriften hebben reeds vakantieboeken voor de zomer uitgebracht, zoals bij voorbeeld Womens Health. Dit leuke magazine helpt je op een leuke manier fit de zomer door.

Avontuurlijke boeken

Niets zo fijn als je tijdens een vliegreis, in de bus of aan het strand verdrinken in opwindende, avontuurlijke boeken. Thrillers en avonturenromans zijn vaak heerlijk meeslepend. Denk bijvoorbeeld aan de 'De Da Vinci Code' van Dan Brown, 'De Schaduw van de Wind' van Carlos Ruiz Zafón, of voor de avonturiers onder ons 'Wild' van Cheryl Strayed. Deze boeken zullen je zeker op het puntje van je (lig)stoel houden!

Wegdromen bij fictie

Als je meer van een lekkere weglezer houdt, ga dan voor luchtige fictie. Dit is het perfecte genre voor wie even volledig wil ontspannen en helemaal wilt opgaan in een verhaal. Denk aan boeken als 'De Lachende Cavalier' van Alexandre Dumas, Romcoms zoals 'Het Rosie project' van Graeme Simsion, of 'About a boy' van Nick Hornby. Er zijn talloze laagdrempelig fictie-titels die je makkelijk wegleest.

Leerzame zelfhulpboeken of magazines

Last but not least: als je dan toch alle tijd hebt, waarom zou je dan niet voor een leerzaam zelfhulpboek gaan? Zo kom je met nog meer energie en goede voornemens thuis. Voorbeelden zijn 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' van Stephen Covey, 'Power of Habit' van Charles Duhigg en 'De vrouw van de tijdreiziger' van Audrey Niffenegger. Zelfhulpboeken zijn een geweldige manier om jezelf te ontwikkelen terwijl je van een ontspannen vakantie geniet!

Boeken en tijdschriften zijn de perfecte meenemers voor op je vakantie. Of je nu digitaal leest of een papieren tijdschrift kiest: er zijn tal van mogelijkheden. Een leuk extraatje is, dat je bij zo'n papieren tijdschrift abonnement vaak een welkomstcadeau krijgt. Bijvoorbeeld bij tijdschrift Cosmopolitan of de men's health.

Welkomstcadeau's bij Cosmopolitan

Welkomstcadeau's bij Jan Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *