...

info@metcadeau.nl

Kek Mama

Kek Mama abonnement; inspiratie voor moeders

 


Wordt of ben je moeder? Neem een abonnement op Kek Mama!

Kek Mama Magazine is een superleuk glossy tijdschrift welke geschikt is voor moeders met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Het tijdschrift laat moeders genieten met de leukste verhalen van andere moeders die genieten van hun jongere kinderen. Ben jij moeder of ben je in verwachting? Overweeg dan is om een abonnement aan de schaffen op Kek Mama of doe een tijdschrift met cadeau aan jouw zus, vriendin of partner die in verwachting is of net kinderen heeft gekregen. Natuurlijk is het tijdschrift ook een aanrader voor degenen die al een tijdje moeder zijn. De magazine heeft veel tips en inspiratie artikelen voor jouw kinderen en jou als moeder. Kek Mama is gebaseerd op een welvarende leefstijl als moeder die er alles aan wil doen om haar kinderen zo goed mogelijk op te voeden.

Kek Mama met cadeau

Een tijdschrift abonnement met cadeau is leuk om weg te geven voor een verjaardag, geboorte, huwelijk of andere bijzondere gelegenheid. Kek mama heeft leuke aanbiedingen voor haar nieuwste leden. Je ontvangt 16 nummers in het jaar met elk weer nieuwe inspirerende onderwerpen, verhalen, tips en columns. Het ultieme tijdschrift cadeau voor iedereen die zichzelf wilt vermaken op een rustige dag om lekker vanuit de luie stoel te lezen, in de trein of op reis in het vliegtuig bijvoorbeeld.

Kek Mama onderwerpen

Het Kek Mama abonnement bevat meerdere nummers met elke keer weer nieuwe inspirerende leefstijl artikelen voor de moeder in hart en nieren. In Kek Mama komen diverse rubrieken aan bod. Zoals verhalen van beroemdheden en hun (pasgeboren) kinderen samen met toffe nieuwsartikelen over onder andere opvoeding, moeders leefstijl en geboorte nieuws.
Persoonlijk

In deze rubriek vind je een groot scala artikelen over moeders en kinderen. Denk aan uiteenlopende artikelen over psychologie en zwangerschap, alles wat je na de geboorte van jouw kind moet doen zoals het oppakken van je werk na de bevalling. En vind je alles over opvoeden van kinderen zoals de veiligheid in huis, wetenschappelijke artikelen over de verzorging van jouw lichaam tijdens een zwangerschap en na de geboorte, voeding, familiebanden, reizen met kinderen, lifestyle en nog veel meer. Ook vind je in deze rubriek alles over relaties, liefde en scheiding. En zie je veel over gezondheid en sport voorbij komen in de context van moeder en kind. Je herkent jou als moeder snel terug in de logica van alles wat deze rubriek te bieden heeft.
Overige rubrieken

In de verhalen van “De Juf” vind je verhalen van leraren op scholen met allerlei alledaagse gebeurtenissen die de kinderen mee kunnen maken op school. Naast veel voorkomende gebeurtenissen vind je ook uitzonderlijke verhalen. In het onderdeel “rollenbollen” vind je alles over seks, dating en relaties. In de “Dat ging ff mis” verhalen vindt je de gekste verhalen over nogal vervelende gebeurtenissen met kinderen welke een uitdaging of een angstig moment kunnen zijn voor elke moeder. Zoals je kind even uit het oog verliezen of een ongelukje. Bij “Favorites” vind je gave tips omtrent creativiteit, leuke spulletjes en hobby tips zoals films, TV, boeken, speelgoed en nog veel meer. Met de rubriek Kek Papa kom je verhalen van vaders tegen die in tegenstelling tot de moeders weer hun eigen ervaring met kinderen hebben.

Neem een leuke abonnement op Kek Mama

Kortom is Kek Mama dus het leukste tijdschrift voor de moeder die zich wil verdiepen in het leven als moeder en haar kinderen. Met de vele verhalen kan elke moeder inspiratie opdoen zodat jouw kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen. Meer magazines voor moeders? Kijk ook eens voor een abonnement op Ouders van nu!


 

Toont alle 2 resultaten