...

info@metcadeau.nl

Ouders van nu

Neem een abonnement op ouders van nu


Ouders van Nu: het leukste tijdschrift abonnement voor ouders!

Ben jij zwanger, net bevallen of zijn je kinderen al wat groter? Dan is het tijdschrift Ouders van Nu precies het tijdschrift voor jou! Al ruim 53 jaar staat dit tijdschrift vol met inspiratie, handige tips, deskundig advies en herkenbare situaties en fantastische columns.

Inhoud

Het Magazine Ouders van nu is elke keer een feest van herkenning! Het staat bomvol inspiratie, informatie, tips, onderzoeken over ontwikkeling, opvoeding en de psyche van het kind en tot slot lachwekkende of indrukmakende columns. Er verandert zoveel in je leven als er een kind geboren wordt. Dan kan je soms we een steuntje in de rug gebruiken. Of dit gebeurt door je kennis te vergroten of juist door te lezen dat je niet de enige bent: Ouders voor nu is gemaakt voor zwangeren en (jonge) ouders.

Zo vind je in de rubriek Update leuke en originele tips over nieuwe producten, kinderkleding en decoratie ideeën. Ook komen hier opvallende resultaten van wereldberoemde onderzoeken aan bod. In de rubriek Forumpraat lees je praktische of juist hilarische reacties van moeders op een prangende vraag die elke editie nieuw gesteld wordt.

Maar de columns zijn toch wel echt subliem: zo schrijft presentator Jan Versteegh
over zijn twee dochters en de prachtige, hilarische en opmerkelijke alledaagse situaties waar zij in terecht komen. In de column Kraamwerk is elke editie een intens mooi of bewegend verhaal te lezen, geschreven door een kraamverzorgende. Erg interessant zijn de artikelen waarin experts of onderzoekers aan het woord komen over verschillende topics. Bijvoorbeeld hoe je je kind leert zelf te spelen, hoe je als stel de seks weer oppikt na het krijgen van een kind en de ins en outs van een ruggenprik. Dit en nog vanalles meer in Ouders van Nu!

Hoe ontvang je het tijdschrift?

Een abonnement Ouders van nu is leuk om te krijgen én om te geven! Een jaarabonnement is een stuk goedkoper dan het kopen van losse nummers in de winkel. Bij een jaarabonnement Ouders van nu ontvang je het tijdschrift 16 keer per jaar, dit is elke drie weken. Daarbij krijg je ook toegang tot de digitale editie zodat je het tijdschrift gemakkelijk op je tablet of telefoon. Je kunt op je tablet of telefoon ook edities tot drie maanden teruglezen!

Maar dit is nog niet alles: je krijgt altijd het tijdschrift Ouders van nu met cadeau! Dit is bijvoorbeeld een aanzienlijke (welkomst)korting of een leuk welkomstgeschenk! Met een abonnement tijdschrift met cadeau trakteer je jezelf of een ander dus op een wereld aan kennis en veel heerlijk ontspannen momenten. Een happy mom means a happy life. Dus doe jezelf of een vriendin dit tijdschrift cadeau of abonneer je op die andere leuke mama glossy en neem een Kek Mama abonnement!

Enig resultaat