...

info@metcadeau.nl

Flow

Flow magazine abonnement


Heerlijk ontspannen met Flow Magazine

Flow magazine is populair en bevat veel leuke weetjes en opdrachten. Denk aan geluk momentjes in jouw leven. Het tijdschrift bevat alles over psychologisch welzijn, een creative geest en hoe je jouw leven onder controle houdt met tips en trics zoals mindfulness. Het tijdschrift leert jou dat imperfectie niet het einde van de wereld is. Ook helemaal mee eens? Neem dan een abonnement met cadeau. Het cadeautje is een papieren verassing en welkomst geschenk voor alle nieuwe abonnee’s. Als je lid wordt kun je ook rekenen op leuke korting op de gewone Flow of de Flow XL. Flow magazine met cadeau is een mooi gebaar voor iedereen die een leuk cadeau verdient.

Flow Magazine abonnement voor de levensgenieter

Doe jouw vriendin, partner of moeder een tijdschrift cadeau. Daarbij kun je kiezen voor dit prachtige magazine. Het tijdschrift zal je zoet houden met vermaak en jouw leren de diepere taal van het leven te begrijpen. Tevens krijgt elke abonnee ook toegang tot de digitale flow variant waarbij het tijdschrift op de pc, smartphone of tablet gelezen kan worden. Flow bevat verschillende onderwerpen over de menselijke psyche, de creatieve geest en alles over geschiedenis en een duurzaam leven.De menselijke geest
In het tijdschrift kom je veel leuke artikelen tegen over de menselijke geest. Denk aan het omgaan met tegenslagen, de juiste acties ondergaan bij stressvolle situaties en verantwoorde keuzes maken op het gebied van studie, financiën een en werk bijvoorbeeld. Denk je dat je tegen dingen aanloopt in het leven en maakt dat je boos of somber? Flow leidt jou in de positieve mood om met jouw grootste uitdaging in het leven om te kunnen gaan, en ook om zelf de juiste keuzes te kunnen maken. Misschien past jouw baan wel niet meer bij je of is de vlam tussen jou en je partner uitgedoofd. Een abonnement Flow magazine staat bomvol tips over hoe te handelen in lastige tijden. Denk hierbij aan dilemma’s en het maken van keuzes. Ook vind je informatie over hoe je moet dealen met een gebroken hart, trauma of verlies bijvoorbeeld. Elk nummer van Flow bevat weer nieuwe leuke onderwerpen. Verder leer je mediteren, yoga en andere rustgevende oefeningen uit te voeren.Creatief bezig zijn
Flow leert jou om out of the box te denken en je creatieve geest te laten ontpoppen. Je leert alles over vormgeving, illustraties maken, tekenen en andere kunstzinnige bezigheden. Ook lees je verhalen en artikelen over creatief talent en hoe je deze inzet in jouw leven.

Natuur en milieu bewust leven

Hou je van wandelen in de natuur? Ben je gek op tuinieren of andere hobby’s die je uitvoert in de natuur? Ook daarvoor is Flow een leuke magazine. Je leest veel tips en artikelen over duurzaamheid en duurzaam te leven. Ook vind je artikelen over natuurgebieden, flora, fauna en wandelroutes door de natuur.

Geschiedenis en Filosofie

Ben je gek op filosoferen en wil je een diepere betekenis aan het leven geven? Ook de filosoof heeft veel aan Flow. Flow komt met leuke artikelen die diepere vragen uit de filosofie beantwoorden. Naast moderne quotes en spreuken vind je ook artikelen uit de oudheid zoals de leer van de oude Grieken bijvoorbeeld en de mythe van perfectie. Ben jij iemand die dieper naar de betekenis het leven kijkt met een vergrootglas? Ook dan is dit het ideale tijdschrift voor jou. Dit was een beknopte greep uit de talloze andere leerzame onderwerpen die Flow te bieden heeft! Niet wat je zoekt? Kijk ook eens voor een Elle abonnement met cadeau of neem een Woman’s Health abonnement!

Enig resultaat