...

info@metcadeau.nl

Stijlvol wonen

Wooninspiratie opdoen? Neem een voordelig abonnement op Stijlvol Wonen!


Stijlvol wonen-het magazine voor tijdloze wooninspiratie

We hechten steeds meer waarde aan een interieur dat passend is bij onze woonwensen en smaak. De trends op het gebied van wonen en interieur zijn de laatste jaren niet altijd meer bij te houden en dat hoeft ook niet. Steeds meer mensen geven er namelijk de voorkeur aan om te kiezen voor een chique interieur dat zowel smaakvol als tijdloos is.
Het tijdschrift Stijlvol Wonen biedt hun lezers al jarenlang inspiratie voor een interieur dat bij hen past namelijk een interieur dat jarenlang chique en stijlvol is én blijft.
Dat deze opzet succesvol is, blijkt wel uit het feit dat Stijlvol Wonen steeds meer abonnees mag verwelkomen en ook op Facebook, Pinterest en Instagram een trouwe schare fans heeft.

Stijlvol Wonen

Het magazine Stijlvol wonen verschijnt negen keer per jaar en staat boordevol inspiratie voor tijdloze interieurs. Naast de kwalitatief hoge artikelen met bijbehorende foto’s, is er veel aandacht aan de vormgeving van het blad besteedt. Hierdoor is Stijlvol Wonen met recht een van de meest luxe tijdschriften te noemen.
Nadat je dit blad gelezen hebt, is Stijlvol Wonen ook heel geschikt om te gebruiken als accessoire in huis. Maak bijvoorbeeld een stapeltje van je favoriete edities en bindt het vast met een satijnen lint. Een mooi ornament op je stapel tijdschriften, maakt het geheel compleet. Dit setje staat mooi op een kleine tafel met nog een aantal andere accessoires erbij.
Ook kun je de foto’s van Stijlvol Wonen gebruiken als inspiratie voor je interieur door ze bijvoorbeeld te gebruiken voor het maken van een moodboard. Moodboard betekent letterlijk “sfeer bord”. Met behulp van afbeeldingen die je aanspreken maak je een collage waarin je visueel maakt wat je interieur smaak is.

De rubrieken van Stijlvol Wonen

Stijlvol Wonen gaat altijd met de tijd mee en is onlangs vernieuwd. Zowel de opzet als de lay out van het blad zijn veranderd.
Een van de redenen om het blad te vernieuwen, is dat we de ruimtes in ons huis de laatste jaren op een andere manier zijn gaan gebruiken. Doordat er meer van huis uit gewerkt wordt, hebben mensen behoefte gekregen aan een praktische plek om thuis te kunnen werken.
Naast de vertrouwde reportages over de inrichting van nieuwbouw woningen en verhalen over succesvolle verbouwingen, de “binnenkijkers”, staan er ook een aantal nieuwe rubrieken in Stijlvol Wonen.
Zo is er een nieuwe rubriek die je stimuleert om telkens een klein gedeelte van je huis opnieuw te stylen. Je leert dat een kleine verandering van je interieur al een groots effect kan hebben.
Ook deelt een deco influencers haar belevenissen in een andere rubriek. Ook zijn er interviews met mensen die van interieurstyling hun beroep gemaakt hebben en de lezers met liefde van tips voorzien.
Dit alles maakt dat Stijlvol Wonen het ideale tijdschrift is voor mensen die interesse hebben in alles wat te maken heeft met interieur en zich graag laten inspireren door interessante reportages en prachtige foto’s.

Een abonnement op Stijlvol Wonen

Als je een abonnement afsluit, ontvang je dit geweldige woontijdschrift met korting. Je ontvangt Stijlvol Wonen altijd als een van de eersten in je brievenbus en je hebt ook automatisch toegang tot de digitale editie. Je leest dan digitaal niet alleen het laatste nummer, maar ook de afgelopen drie uitgaves, ideaal toch!
Stijlvol Wonen heeft ook regelmatig leuke acties waarbij je een tijdschrift abonnement met cadeau ontvangt.
Natuurlijk is het leuk om een abonnement voor jezelf af te sluiten, het is nog leuker om een abonnement cadeau te doen aan iemand. Verras iemand door dit tijdschrift cadeau te doen.

Enig resultaat