...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

tijdschriftencassette

Bewaar tijdschriften op één van deze leuke manieren

Tijdschriften bewaren doe je zó

Lees je graag tijdschriften en wil je ze na het lezen graag nog bewaren? Vaak komen ze dan zomaar op een grote stapel in een hoek of bijvoorbeeld op een tafel of bureau terecht. Eigenlijk best jammer want je kan tijdschriften op veel leukere manieren bewaren. We vertellen je hier graag wat meer over in deze blog.

Een mooi decoratieve tijdschriften cassette

Wil je na het lezen van je favoriete week of maandblad deze graag bewaren? Geen probleem ga op zoek naar een mooie decoratieve tijdschriften cassette. Met een bijzonder patroon of vormgeving is deze cassette in plaats van zo maar een opbergplaats voor tijdschriften een ware decoratieve eyecatcher. Het ziet er in ieder geval veel beter en leuker uit als een tijdschrift datje zomaar op tafel laat liggen.

tijdschriftencassette

Een tijdschriftrek aan de muur

De cover van een week of maandblad zien er vaak prachtig vormgegeven uit. Het is soms bijna een kunstwerk. Daarom is een tijdschriftrek om al je magazines in op te bergen een leuk idee. Je creëert als het ware een soort collage aan de muur. Daarnaast is het ook superhandig want als je sommige tijdschriften nog eens wil doorbladeren kan je ze meteen weer tevoorschijn halen.

Een krukje maken van tijdschriften

Heb je een keer een tijdschrift cadeau gekregen of gelijk een heel abonnement? Het maakt verder niet uit maar als je een flinke stapel tijdschriften wil bewaren dan kan je hier ook een krukje of bijzettafeltje van maken.
Dit kan je op verschillende manieren doen. Je kan de stapel tijdschriften vast zetten door middel van een riem of riemen. Maar je kan er ook voor kiezen om de riemen vast te maken maar er eerst nog onder en boven nog een MDF-plaatje aan toe te voegen. Maak de riemen om het geheel goed vast. En je hebt een bijzonder woonitem.

Een tijdschriften hanger

Nog een tip gebruik een tijdschriften hanger. Hier hang je al je favoriete week en maandbladen overheen. Het ziet er leuk uit maar je kan ze ook weer makkelijk pakken om opnieuw te lezen. Het is altijd leuk om een tijdschriften abonnement af te sluiten. Dan krijg je iedere week of maand je favoriete tijdschrift zo op de deurmat of in je brievenbus. Echt ideaal zo hoef je nooit meer losse exemplaren aan te schaffen.

Bovendien krijg je het tijdschrift altijd nog voor deze officieel in de winkel ligt. Wil je over het afsluiten van een tijdschriften abonnement wat verdere informatie of weten wat de abonnementskosten van een bepaald magazine zijn? Geen probleem kijk dan eens op www.metcadeau.nl voor meer informatie.

tijdschriften hanger

Geen tijdschriften in huis? Neem een ELLE abonnement kies voor Harper’s Bazaar met cadeau of neem een abonnement op Cosmopolitan. Elk tijdschrift abonnement met cadeau vind je op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *