...

Viva met cadeau

Viva abonnement met cadeau

Neem een viva abonnement: VIVA is een gezellig lifestyleblad voor vrouwen. Het magazine schrijft over uiteenlopende onderwerpen en schuw geen enkel thema. Lees persoonlijke interviews, spraakmakende verhalen en ontdek alles over reizen, wonen & lifestyle!

 

Viva met cadeau

Viva abonnement: neem een voordelig abonnement op tijdschrift Viva!

Op zoek naar een veelzijdig blad voor vrouwen? Abonneer je op het Viva tijdschrift. Dankzij een VIVA abonnement lees je wekelijks persoonlijke verhalen waarin je jezelf kunt herkennen. VIVA geeft zich volledig bloot en geen onderwerp is te hoog gegrepen. Er komt van alles aan bod: persoonlijke verhalen van lezeressen, top 10 lijsten, columns waar je om kunt lachen en natuurlijke de welbekende rubriek ‘Anybody’. Dit is een rubriek waar vrouwen openhartig zijn over hun lijf.

Wat kan ik verwachten van een viva abonnement?

Viva opereert volgens een bepaalde motto: ‘overdag ben je elkaars gelijk om ’s avonds te genieten van het verschil’. Zoals uit de motto al wel blijkt, heeft Viva een open mind, nuchterheid en zelfspot hoog in het vaandel staan. Graag laten ze zich zien als dicht bij de mens en oprecht. Het is geen blad dat staat voor glamour. De doelgroep van Viva zijn jonge vrouwen die stevig in het leven staan. De huidige slogen luidt als volgt: ‘niets te verbergen’.

Verschillende versies van het viva tijdschrift

In 1994 besloot Viva om ook het gezinsleven aandacht te geven. Hierop is Viva&Co uitgegeven, die staat voor ‘jou en je kind’. Negen jaar later werd Viva Baby uitgegeven. Deze werd uiteindelijk Viva Mama genoemd door een naamsverandering in 2006. De doelgroep van Viva Mama zijn vrouwen met kinderen in de leeftijd 0-4 jaar. De slogan van Viva Mama luidt als volgt: ‘met een blik, die verder reikt dan de wieg alleen’.

Rubrieken tijdschrift viva

‘Any body’, waarschijnlijk de meest bekende rubriek van Viva. Dit is een rubriek waarin lezeressen met weggelaten hoofd naakt staan afgebeeld en over hun eigen lichaam vertellen. Gebaseerd op de slogen ‘niets te verbergen’ staat bij Viva de relatie met het lichaam centraal. Dit komt ook naar voren in verschillende modereportages, waarbij regelmatig modellen met een maatje meer worden afgebeeld. Dit gebeurt vanuit het standpunt dat Viva graag modellen steunt van wie de lichaamsbouw dicht bij het Nederlands gemiddelde staat. Positieve zelfbeeld ontvangt veel aandacht bij Viva. Door de jaren heen is dit altijd zo geweest en blijkt ook uit de XL-model wedstrijd die Viva al enkele jaren organiseert. Een paar voorbeelden van rubrieken door de jaren heen zijn:

  • Help!
  • Viva werkjournaal
  • Hier sta ik voor
  • Bijblijven
  • Tatum in bed met...
  • Man over Vrouw
  • Man in bed

Ontspanning

Viva is een tijdschrift dat je helpt ontspannen. Neem een verse bak koffie en gooi jezelf op de bank of op een strandstoel onder de warme zon. Voel je vrij om je gedachten los te gooien tijdens het lezen. Voel geen enkele druk. Viva staat voor vrijheid en ziet dit graag terug in haar lezers.