...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

Jan magazine met tas cadeau

Voordelig abonneren op Jan Magazine

Voordelig abonneren op Jan Magazine

In Nederland is het relatief jonge Jan Magazine inmiddels een heel bekend tijdschrift. Het magazine richt zich op alle moderne vrouwen in Nederland die graag alles uit het leven willen halen. Het eerste exemplaar van magazine Jan verscheen in 2005. Tegenwoordig is het tijdschrift niet meer weg te denken uit de schappen en het is magazine razend populair. Anders dan gedacht is het tijdschrift niet vernoemd naar ene Jan, maar naar de maand Januari: de maand waarin iedereen weer goede voornemens maakt.

Inspirerende onderwerpen

Tijdschrift Jan is super veelzijdig. Zo lees je er alles over eten, drinken, reizen en lifestyle. Maar vind je er ook de leukste beauty trends en krijg je fantastische modetips. Het magazine is hoogwaardig vormgegeven en staat bekend om de prachtige reisrapportages. Kortom: in het magazine lees je alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten!

Jan heeft overigens ook een eigen webwinkel. Hier vind je de artikelen die in het magazine worden aangeprezen en meer. Vaak zijn er ook leuke kortingsacties voor lezers!

Tijdschrift Jan is Jani in Belgiƫ

Jan Magazine wordt uitgegeven door een bekende publisher en ligt niet alleen in Nederland in de schappen. Ook in Belgiƫ vind je het magazine, maar dan onder een iets andere naam: Jani Magazine. Ook bij onze zuiderburen is het inmiddels een toonaangevend tijdschrift, dat door veel moderne vrouwen gelezen wordt!

Met cadeau

Kortom: tijdschrift Jan is het inspirerende vrouwenmagazine van Nederland. Lezen met korting? Overweeg dan om je te abonneren. Dus zoek je een vrouwen tijdschrift met cadeau? Kijk dan op deze pagina en kies een abonnement met korting of het welkomstcadeau van jouw keuze!

Kies uit deze en andere welkomstcadeau's bij Jan magazine:

abonnement Jan met cadeau


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *