...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift met cadeau

kiezen voor tijdschrift abonnement

Waarom nog kiezen voor een tijdschrift abonnement, in deze digitale wereld?

Kranten, boeken en tijdschriften; we lezen tegenwoordig veel digitaal. En natuurlijk heeft dat zo zijn voordelen. Maar dat geldt zeker ook voor de oude, vertrouwde papieren versie. Waarom dus kiezen voor een 'ouderwets' tijdschrift abonnement? We zetten de belangrijkste redenen op een rijtje!

Een tijdschrift is tastbaar

Het gevoel van papier in je hand en het kunnen bladeren door een tijdschrift. Op je gemak plaatjes kijken, sommige artikelen bewaren voor later en direct starten met je favoriete rubriek: dat zijn dingen die veel mensen stiekem toch heel prettig vinden. Op een bankje in de zon met een drankje en een tijdschrift in de hand. Dat voelt gewoon heel anders dan nog meer dan je al doet op je telefoon zitten. Bovendien is het voor je ogen niet altijd prettig om naar kleine digitale letters te moeten kijken of de plaatjes te moeten vergroten om echt te zien wat er te zien is.

Er is voor iedereen een passend magazine

Over elk thema wat je maar kunt bedenken is wel een tijdschrift te vinden. Hou je van fashion en styling, dan is het tijdschrift Cosmopolitan bijvoorbeeld een goede keuze. Ben je geïnteresseerd in gezondheid? Kies als dame van het veelzijdige women's health magazine abonnement of  abonneer je als man op de men's health. Interesse in wonen & lifestyle? Ook dan zijn er diverse tijdschriften voor jou!

Een tijdschrift is decoratief
Een salontafel met daarop wat mooie tijdschriften uitgeleg. Of een bank met daarnaast een decoratieve bak met tijdschriften. Het staat gezellig om wat papieren tijdschriften of glossy’s in huis te hebben. Je kunt ze er op elk moment even bij pakken en een half uurtje genieten van een leuk verhaal, een boeiend artikel of mooie plaatjes. Ook leuk voor je gasten die even wachten tot jij met de koffie komt aanlopen. Lekker laagdrempelig én je kan je telefoon lekker even laten voor wat het is.

Je bent weg van je scherm
We noemden het al even: we zijn met zijn allen voortaan bijna de hele dag gekluisterd aan een scherm. Hoe lekker is het om even los te komen van dat scherm en je ogen ergens anders op te focussen? Een tijdschrift lezen op een laptop of tablet is een heel andere beleving, dan lezen van papier. Continue van een scherm lezen is bovendien niet goed voor onze ooggezondheid. Wist je dat je de hersenen op een andere manier traint, wanneer je van papier leest?

Je hebt geen afleiding
Op de website waar je je tijdschrift online kunt lezen is vaak veel meer te zien dan alleen het magazine. Zo heb je soms te maken met banners, aanbevolen artikelen en pop-ups, waardoor je veel en vaak afgeleid wordt. Je hersenen worden eigenlijk gedwongen meer te lezen dan je van plan was. Met een tijdschrift in de hand kun je zelf kiezen wat je leest. Je focust je op het artikel dat jou boeit en dat je zelf selecteert. Dat is een stuk ontspannender!

Een tijdschrift kun je uitwisselen óf cadeau doen
Je kunt tijdschriften met vrienden of vriendinnen uitwisselen. Heb jij de jouwe uit, dan ruil je met een vriendin die een abonnement op een ander tijdschrift heeft.  Een abonnement op een favoriet tijdschrift is in deze tijd tot slot ook nog steeds een goed cadeau. Voor jezelf of voor een ander. Elke week of elke maand valt het magazine bij jou of de ontvanger op de deurmat. Zo keert jouw cadeaumoment telkens weer terug.

Tijdschrift abonnement met cadeau
Hebben we je een beetje kunnen overtuigen? Abonneren op een papieren tijdschrift is écht leuker en heeft nog altijd veel voordelen. En nog een fijne bijkomstigheid is dat je bij je tijdschrift abonnement vaak een welkomstcadeau krijgt. Dus geef jezelf of je beste vriendin een tijdschrift met cadeau en geniet van dubbel zoveel plezier!

----------------------------

Geïnspireerd geraakt om iemand van wie je houdt een mooi magazine cadeau te doen? Kies bijvoorbeeld voor het inspirerende tijdschrift Flow met korting of geef een abonnement op Jan Magazine met welkomstcadeau!

Welkomstcadeau's bij Cosmopolitan

Welkomstcadeau's bij Jan Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *