...

info@metcadeau.nl

Tijdschrift abonnementen aanbieding!

Margriet abonnement met 38% korting. €3,25 p.w!

Nú hoge korting op je Margriet abonnement: betaal slechts €3,25 per week! (38% korting)

Neem nu een Margriet abonnement en geniet wekelijks van dit leuke vrouwenblad. Margriet is het allergrootste weekblad voor vrouwen in Nederland. In tijdschrift Margriet worden allerlei onderwerpen besproken van mode, beauty en lifestyle tot een culinaire rubriek en tips over relaties en gezondheid. Ook heeft het blad leuke reisitems. Neem nu een tijdschrift abonnement Margriet met cadeau en geniet wekelijks van inspirerende artikelen over een gezond en gelukkig leven. Ook lees je wekelijks de beste columns van Annette Heffels en Anita Witzier. Wedden dat je iedere week weer vol verlangen naar de brievenbus kijkt.

De vernieuwde Margriet gaat over lifestyle, gezondheid en gelukkig ouder worden. Lees bijzondere en persoonlijke verhalen, rake columns en praktische tips. Je ontvangt Margriet elke woensdag of donderdag. Dit jaar verschijnen er 3 extra dikke nummers van Margriet. Bovendien krijgen alle abonnees een extra special thuisgestuurd!

Nú bij je Margriet abonnement: Margriet + digitaal lezen slechts €3,25 per week!

  • Wekelijks Margriet (56 nummers)
  • Toegang tot alle premium artikelen
  • Toegang tot de digitale edities

Info & bestellen!

Beschrijving

Margriet abonnement met cadeau

Neem nu een Margriet abonnement en geniet wekelijks van dit leuke 50% vrouwenblad. Margriet is het allergrootste weekblad voor vrouwen in Nederland. In tijdschrift Margriet worden allerlei onderwerpen besproken van mode, beauty en lifestyle tot een culinaire rubriek en tips over relaties en gezondheid. Ook heeft het blad leuke reisitems. Neem nu een tijdschrift abonnement Margriet met cadeau en geniet wekelijks van inspirerende artikelen over een gezond en gelukkig leven. Ook lees je wekelijks de beste columns van Annette Heffels en Anita Witzier. Wedden dat je iedere week weer vol verlangen naar de brievenbus kijkt.

Nú bij je Margriet abonnement met cadeau; een hoge korting en een Cacharel tas en make-up tasje voor slechts €16,50 p.m!

  • 112x Margriet
  • Cacharel tas en make-up tasje
  • Inclusief digitaal lezen
  • Eenvoudig opzegbaar

De Cacharel tas en make-up tas zijn van een mooi donkerblauwe kleur. Gemaakt van hoogwaardig imitatieleer. Afmeting van de tas: 45x32x10 cm

Naar deze deal


Margriet abonnement met cadeau